Veľká letná súťaž s Machovom! Hrajte o ceny v celkovej hodnote 307 € 🏝️

Dní
Hod
Min
Sek

S kódom JESEN20 zľava 20% na všetky machové stromy

Dní
Hod
Min
Sek

MACHOVÉ
LOGÁ

Prezentujte Vašu firmu nie len ekologicky a udržateľne, ale štýlovo a moderne s logom od MACHOVA

OŽIVTE SVOJ BIZNIS

LOGO Z MACHU S POZADÍM

Machové logo s machovým pozadím je vynikajúcou kombináciou prírodnej krásy a značkovej identity. Pri tvorbe machového loga s machovým pozadím sa snažíme zachytiť špecifické vlastnosti značky a zároveň ich prepojiť s prírodnými motívmi machu. Logo firmy je možné vytvoriť z rôznych druhov machu. 

Veľkosť loga, hrúbka a druhy machu Vám vieme navrhnúť na mieru. Logo pôsobí oproti jeho iným zhotoveniam (plastové, plechové,…) nenápadne a komunikuje spätosť s prírodou a zeleňou.

PRÍKLADY POUŽITIA

LOGO Z PLECHU ČI PLASTU

Logo vytvorené z plechu/nerezovej ocele prenáša na zákazníka/zamestnanca luxusný dojem o Vašej značke a dodáva mu pocit exkluzivity a kvality. K machovej stene je prichytené dištančnými kolíkmi tak, aby primerane vystupovalo do priestoru cca 2-5 cm nad mach.

Logo vytvorené z plastu sa vyznačuje vynikajúcou čitateľnosťou a elegantnosťou. Disponuje tiež možnosťou neobmedzených farebných variant a je tiež cenovo dostupnejšie. K machovej stene je podobne uchytené ako plechové logo.

PRÍKLADY POUŽITIA

MACHOVÉ LOGO LIŠAJNÍK

Machové logo priamo z machu je skvelou voľbou, ak chcete zobraziť firemné logo z machu výrazne a čo najviac prírodné, pričom neobsahuje ďalšie machové pozadie. Jeho podkladom je drevená preglejka o hrúbke 5 mm, na ktorú sa následne lepí mach lišajník, prípadne mach kopcovitý/plochý. Výhodou je tiež nižšia cena oproti realizácii machovej steny s logom. Je upevnené na stenu pomocou skrutiek alebo lepidla.

Machové písmená sú obľúbeným riešením pri zobrazení názvu firmy, dôležitých nadpisov a textov. Vyrábame ich tiež na drevenom podklade a predávame po jednom kuse ako produkt. Na vyžiadanie vieme vytvoriť aj písmená podľa Vášho fontu, veľkostí a farieb.

RECENZIE

5/5
"Sú veľmi šikovný, milí a ochotný. Vďaka za expresnú rýchlosť a ich proaktivitu."
Kristína
4.7/5
“Ich úžasná zeleň mi už zdobí salón. Krása.”
BRILLANCE beauty Salon
5/5
"Ich prácou splnili moje očakávania. Nemám slov."
Radka

Vyplňte formulár a získajte cenovú ponuku do 24 hodín

KTO SME ?

Naša cesta začala z hlbokého obdivu k prírode a túžby prinášať jej krásu do každodenného života. Fascinuje nás svet machov – týchto krásnych a odolných rastlín, ktoré majú schopnosť zachovať svoju krásu aj bez pôdy a vody.

Rozhodli sme sa zdieľať túto jedinečnú prírodnú krásu so svetom. Špecializujeme  sa na výrobu machových obrazov, stien a dekorácií v našej dielni v Považskej Bystrici . Každý produkt v našej ponuke je ručne vytvorený s láskou a starostlivosťou.  S cieľom získať lepšie porozumenie našich zákazníkov ponúkame konzultácie a možnosť chatovať priamo na našom eshope. Pre lepšiu predstavu vám tiež vyhotovíme vizualizáciu machového obrazu alebo steny podľa vašich konkrétnych požiadaviek.

Dnes sme hrdí na to, že sme súčasťou mnohých domovov a kancelárií.  Naša vášeň pre prírodu a Vaša spokojnosť  nás posúva vpred, pričom sa neustále snažíme prinášať nové a inovatívne dizajny.

Našou víziou je: „Priniesť prírodu do každej domácnosti na Slovensku."

Náš tím MACHOVO

Radi by ste si pozreli celé naše portfólio ?

Vyplňte formulár teraz a my vám pomôžeme pretvoriť vaše zelené sny na skutočnosť!"

Vyplňte formulár teraz a nechajte si predstaviť podmienky spolupráce do hĺbky!

Špeciálna ponuka pre nových zákazníkov!

Zľava 8 % na prvý nákup

Prihláste sa na odber noviniek a my vám zašleme zľavový kód.